Elekrične bicikle – Letnja Akcija

Poštovani kupci priuštite sebi nezaboravne letnje avanture uz fenomenalnu ponudu električnih bicikala koje možete pronaći na web stranici Moja Bicikla.

Ukoliko ste ljubitelj vožnje običnog bicikla, modeli e-bike će za  Vas predstavljati još  veći izazov i zadovoljstvo. Mogućnosti koje Vam pružaju električni modeli bicikala su zaista velike, možete prelaziti velike relacije, odlaziti na posao, vraćati se sa posla, odlaziti do prodavnice, a da Vam prtljag ne smeta. Ukoliko organizujete neko putovanje, budite bezbržni, jer prilikom umora možete sve prepusti električnom pogonu, koji će Vas poštedeti stalnog pedaliranja.

Bilo da ih vozite po gradu ili po prirodi, pedalirate ili samo opušteno ”plovite” sa električnim pogonom, uvek ćete imati osmeh na licu. E-bicikli predstavljaju prevozno sredstvo sa najvećim osećajem slobode koji ćete ikad osetiti.

Posetite naš sajt, proverite Colossus i Xplorer elektricne modele koje imamo u ponudi i prepustite se čarima električnog pogona.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate nas Call Centar, a ukoliko želite da budete uvek u toku sa najnovijim akcijama pratite nas na Instagramu i Facebooku.

Slične novosti

preloader