Vaš mudar izbor za potpuno uživanje

Uvek uz tebe

Čvrst ram Mi Električnog trotineta izrađen je od aluminijuma koji se zbog svojih fizičkih svojstava, koristi u avio-industriji. Ova vrsta aluminijuma ima odličnu termalnu provodnost i visoku otpornost na koroziju, što trotinetu obezbeđuje dugotrajnost.

S obzirom na to da je sklopiv i da teži samo 12,5 kg, Mi Električni trotinet se lako može nositi niz i uz stepenice, odnosno na mestima na kojima vožnja nije moguća.

 

Jednostavan za korišćenje

Svaki detalj Mi Električnog trotineta je dizajniran da bude jednostavan. Trotinet se uključuje samo jednim pritiskom na dugme, a tu su i crveni naglašeni detalji koji mu daju moderan i lepši izgled. Mi Električni trotinet je napravljen da izgleda dobro i funkcioniše dobro – u isto vreme.

 

Udobna i bezbedna vožnja

Mi Električni trotinet poseduje kočioni disk i eABS regenerativni sistem protiv blokiranja kočnica za sigurno i bezbedno zaustavljanje, uz put kočenja od samo 4 m.

Velike anti-šok gume, prečnika 8,5 inča, odlično apsorbuju udare o neravnine na tlu i poseduju teksturu koja sprečava klizanje. U sinergiji sa elektro-motorom bez četkica, snage 250 W, Mi Električni trotinet će vam pružiti nezaboravno iskustvo u vožnji.

 

Do 30 km vožnje sa samo jednim punjenjem

Više udruženih baterija kompanije LG omogućavaju i do 30 km vožnje uz samo jedno punjenje. Inteligentno upravljanje energijom, putem aplikacije za mobilne uređaje, pruža uvid u stanje i ispravnost baterija i momentalno obaveštava korisnika u slučaju bilo kakvog problema.

 

Obnavlja i regeneriše energiju

Kako bi produžio autonomiju baterije, Mi Električni trotinet tokom vožnje konvertuje kinetičku energiju u električnu. Trotinet je opremljen i regenerativnim kočionim sistemom koji obezbeđuje dodatnu snagu. Na ovaj način su poboljšane performanse kočnica u slučaju opasnosti, a istovremeno se poboljšava i trajanje baterije.

 

Statistika vožnje u aplikaciji

Putem bluetooth veze, tvoj telefon postaje kontrolna tabla. Dovoljno je da upariš telefon i Mi Električni trotinet i dobijaš informacije o trenutnoj brzini, preostaloj energiji u bateriji i druge relevantne informacije o vožnji – u realnom vremenu.

Slične novosti

preloader