SPORTSKE KAMERE i OPREMA

Najveći izbor i najpovoljnije cene sportskih akcionih kamera i dodatakana internetu! U ponudi imamo sportske akcione kamere kao i baterije i napajanja za akcione kamere renomiranih svetskih proizvodjača, medju kojima su: GoProGarminEken i mnogi drugi. Izaberite proizvod koji Vam odgovara, naručite putem našeg online shop-a i isporučićemo Vam na kućnu adresu u Srbiji u vrlo kratkom roku.

U našem asortimanu možete pronaći sve što Vam treba. Od jeftinijih do skupljih varijanti, različitih generacija GoPro kamere i druge. Jedno im je zajedničko a to je da su sve vrhunskog kvaliteta i za koju god da se odlučite nećete se pokajati.

OSIM KAMERA NUDIMO I DOSTA DODATNE I REZERVNE OPREME:

– Nosači raznih vrsta kako bi svoju sportsku kameru pričvrstili za glavu i snimali iz prvog lica. Ili možda za ruku ili nogu i na taj način uhvatili najbolji mogući ugao za snimanje određene

– situacije.Kućišta za kamere kako bi ih zaštitili od potencijalnih udaraca i pritiska. Ako imate GoPro ili neku drugu sportsku kameru najverovatnije Vam je potrebno i kućište.

– Baterija – ukoliko idete negde gde nemate izvor napajanja na duže trebaće Vam sigurno i rezervna baterija kako bi što više snimaka uspeli da napravite.

– Memorijska kartica što većeg kapaciteta će Vam doneti dodatno mesto za skladištenje video materijala. Možete ih imati više i kada se jedna popuni jednostavno ubacite drugu umesto nje.

– Ostalo – kablovi za povezivanje GoPro kamere, mali kofer za GoPro kamere idodatnu opremu, kacige sa sve nosačem za sportske kamere i još dosta toga.

 

POGLEDAJTE CELOKUPNU PONUDU >>>

 

Slične novosti

preloader