Sniženo 6%

Oakley JAWBREAKER Polished white-prizm road (O92900531)

MP cena: 21890 din
WEB cena: 20490 din
Poručite online i uštedite 1400 dinara (6%)
Šifra proizvoda: BCK8747A00000
Proizvođač Oakley

Model JAWBREAKER

Kod O92900531

Tip Prizm

Stakla Fiksna

Garancija Zagarantovana sva prava kupaca na osnovu zakona o zaštiti potrošača

Detaljna specifikacija

NAOČARE OAKLEY JAWBREAKER (O92900531)

Oakley sportske naočare kombinuju dizajn i funkcionalnost na neusporediv način. Sa svojim jasno prepoznatljivim sportskim korenima, modeli nude estetiku bez premca i brojne inovacije. Izbor se kreće od sportskih naočara do high-end performans modela. Fokus na svim proizvodima je na maksimalnoj udobnosti nošenja, vrhunskoj zaštiti i najboljoj vidljivosti.

Oakley Jawbreaker

Jawbreaker su vrhunski sportski dizajnirane naočare, koje odgovaraju zahtevima sportista svetske klase, sa 40-godišnjim nasleđem beskompromisnog kvaliteta. Oakley inovacija je dostigla vrhunac performansi nudeći sve od ulaznih otvora za protok vazduha za hlađenje do Unobtainium komponenti za udobno i sigurno nošenje, i Switchlock tehnologije za brzu i jednostavnu promenu stakla za optimizaciju vida u bilo kojem okruženju.

 • Model: Oakley Jawbreaker
 • Boja rama: Polished White
 • Fit: Standard
 • Product Code: OO9290-05

 Stakla:

 • Boja stakla: Prizm Road
 • Tip stakla: Prizm
 • Transmisija svetla: 20%
 • Svetlosni uslovi: Medium Light / Protection Index 2 / za srednje svetle uslove
 • Kontrast: Povećan
 • Boja baze stakla: Purple
 • UV zaštita: Sva Oakley stakla blokiraju 100% UVA, UVB i UVC zrake i štetno plavo svetlo do 400nm

 Karakteristike

 • Lagani O Matter ram sa elipsastim metalnim logotipima
 • Unobtainium jastučići za uši i nos za povećanu udobnost i performanse
 • Oakley performance shield lens technology with HDO
 • Brza i sigurna zamena stakla – Switchlock™ interchangeable lens technology
 • Prizm stakla su dizajnirana da poboljšaju boju, kontrast i detalje

Tehnologije:

● O Matter
Oakley injection molded thermoplastic O Matter materijal za ram obezbeđuje poboljšanu čvrstoću i fleksibilnost u odnosu na tradicionalni acetat, a napravljen je tako da izdrži od promena ili deformacija tokom vremena.

● Unobtainium
Prvi put predstavljen na Oakley sport performance proizvodima, Unobtainium jastučići za uši i nos pružaju povećanu udobnost i performanse. Povećava grip znojem.

● Switchlock technology
Prilagodite i osvojite sa Oakley Switchlock tehnologijom.
Jednostavan Oakley Switchlock® Technology mehanizam za promenu stakla omogućava proces zamene brzim i jednostavnim.

● UV Protection
Možete biti zaslepljeni onim što ne vidite.

Nevidljivi oblik radijacije, UV zraci obasipaju vaše mrežnjače sa 186.000 milja u sekundi. Oštećenje očiju povezano sa UV zračenjem uključuje katarakt, fotokeratitis i pterigijum. UV oštećenja se vremenom povećavaju. Uopšte ne osećate UV zrake, tako da ne postoji prirodno upozorenje da se nanosi šteta. I mada oblaci smanjuju nivo UV zraka koji dopire do vaših očiju, oblaci ne blokiraju UV zrake potpuno – što znači da vaše oči mogu biti izložene UV zracima čak i po oblačnom vremenu.

Thermonuclear Protection
Oakley Plutonite® materijal za stakla zaustavlja svaku talasnu dužinu ultraljubičastog zračenja iz termonuklearne peći sunca, a ne samo oblik niže energije koji se zove UVA. Čak i Oakley providna stakla filtriraju 100% UV zračenja.

– Oakley Plutonite filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.
– Sam materijal stakla blokira UV zrake, tako da se ne morate oslanjati na tanak površinski premaz koji može da se skine ili ogrebe.
– Oakley optičke tehnologije omogućavaju zakrivljenost stakla koja poboljšava zaštitu na vrhu i bočnim stranama očiju.
– Sva Oakley sunčana stakla i Oakley Authentic Prescription Lenses pružaju 100% UV zaštitu.

● Prizm Sport

Oakley Prizm – tehnologija stakla pretvorila je naočare u vitalnu opremu za sport. Sve se svodi na poboljšanje detalja na najpreciznije načine kako bi se optimizovalo vaše vizuelno iskustvo, a rezultat su performanse koje menjaju igru.
Oakley analizira zahteve svakog sporta i okruženja da bi osigurali da svako staklo prenosi prave talasne dužine. Na taj način možete doživeti izoštrenu vizuelnu oštrinu koja vam pomaže da sve jasnije vidite i brže reagujete. Osim poboljšanog prepoznavanja detalja koji vam pomaže da uočite ono što treba da vidite, Prizm Sport stakla poboljšavaju vašu sposobnost da vidite i pratite pokretne objekte na periferiji. Kakav god da je sport, imaćete poboljšane performanse koje će vam pomoći da se takmičite sa samopouzdanjem.

● Prizm Road – stakla
Dizajnirana da vam pomognu da vidite suptilne promene na putevima i brzo uočite opasnosti kao što su kamenje i rupe tako da možete da vozite sa poverenjem.

● Oakley High Definition Optics® (HDO®) stakla optimiziraju sigurnost i performanse kako bi zadovoljila beskompromisne zahteve profesionalnih sportista koji se zadovoljavaju ništa manje od najjasnije, najoštrije i najtačnije vizije. Ona nudi istinitiju, precizniju sliku u odnosu na konvencionalna stakla koja uvećavaju slike i čine objekte pomeranim iz njihove prave pozicije. Sa HDO, Oakley stakla zadovoljavaju ili premašuju standarde testiranja američkog Nacionalnog instituta za standarde (merilo performansi za industriju naočara).
Test jasnoće meri oštrinu slike koja se gleda kroz staklo. Refractive Power Test meri kako inferiorna stakla iskrivljuju viziju povećavanjem slike, a Prism Test meri kako stakla savijaju svetlost i čine objekte pomeranim iz svoje prave pozicije. Ovi testovi pokazuju kako konvencionalna stakla mogu ugroziti vašu viziju.

Proizvođač

Tip

Model

Pitanja i odgovori

Još uvek nema pitanja.

Postavite pitanje za: “Oakley JAWBREAKER Polished white-prizm road (O92900531)”

preloader